perjantai 22. maaliskuuta 2013

57./55.

Tilanne aika ennallaan. Tosin tuo ahneus alkaa olla huipussaan, kuinka koira voikaan olla niin nälkäinen. Ruokaa en ole lisännyt, turha nostattaa painoa ja lisätä rasvakerrosta. Mielestäni Viu on todella hyvässä kunnossa nyt pennustusta ajatellen. Ja muutenkin.

Lenkit ovat melko normeja ja ulkoilee pihalla hetken kerrallaan eli ei viihdy siellä nyt oikeastaan lainkaan.
Lämpö oli eilen ja nyt aamulla 37,6. Painoa 20kg ja vyötärö pysyttelee siinä 62.-63cm. Nisät turpoavat entisestään.
(Edellisen kerran mitat olivat n.21,5kg ja vyötäröä melkein 10cm enemmän)

Meillä on käynyt hurjan mukavia ja potentiaalisia pennun perheitä. Lisäksi paljon järkevän oloisia kyselyjä. Jos tästä projektista ei muuta, niin ainakin on päässyt tutustumaan taas useisiin mukaviin ihmisiin!

Oiskohan tuolla syötäväksi kelpaavaa... kurottaa taas vaihteeksi Viuhka. 

PS. Illalla vyötärö oli kasvanut hurrrjasti :oO Se oli 65-66cm! Olikohan Viuhka päässyt päivällä herkuttelemaan extraa minun poissaollessa...

5 kommenttia:

  1. Oi <3 mä haluan edelleen uskoa neljään. Jos ovatkin vain pienempiä ja kun kerta olet antanut vähemmän ruokaa kuin viime kerralla :) ps. Saisiko sen rtg kuvan tänne blogiin niin voisi yrittää löytää sitä neljättä ;)

    VastaaPoista
  2. No, onhan tuota mahaa näköjään:) Neljä siellä ainakin on ja miusta tuo hännän asento viittaa selvästi narttuihin:))Laita vaan se rtg kuva ,niin Susan osaa katsoa ,siitä värit ja määrän!Nyt kyllä jännittää jo vietävästi Viuhkan puolesta!!!!

    VastaaPoista
  3. juu ja värin lisäksi näen myös sukupuolen ja karvan pituuden tosin omat toiveet saattaa hämärtää näkemään kaikki narttuina ;)

    VastaaPoista
  4. Maanantaina saatte kuvan :)
    Ja se venyttää sitä mahaansa nyt hurjana, senttejä päivässä. Eikä ole toispuoleinen eli onhan sen pakko olla neljä, onhan?
    (tai kaksi iso urosta...)

    VastaaPoista
  5. Juu, juu on siellä neljä! Näin haluamme uskoa kunnes toisin todistetaan =)

    VastaaPoista