lauantai 4. toukokuuta 2013

5 viikkoa

Ja niistä on kuoriutunut pieniä monstereita! Muistatteko sen elokuvan, missä oli suloinen ja pörröinen joku olio? Kun se sai vettä päälleen niin siitä syntyi pieni hirviö. En millään saa elokuvan nimeä mieleeni, mutta meidän suloisista sylikoiranaluista on tullut purevia, repiviä, murisevia pieniä riiviöitä, joiden takia yhdessä sun toisessa sukassa on reikä ja kaikki istuu jalat ylhäällä. Johdoissa roikutaan, kenkiä purraan ja kuljetetaan, matot saa kyytiä, kissat ovat helisemässä ja jopa Voltti murahti niille tänään!
Toisaaltaan.... ne ovat varsin hellyyttäviä olleessaan muka niin tosissaan narulelun kimpussa tai kuljettamassa Juhan isoa maiharia keskelle lattiaa.
Ruuti on selkeästi löytänyt itsensä maailman parhaana pentujen kaverina! Se haluaa jopa nukkua niiden kanssa. Ja Viuhka huokaa.
Edelleen imettää, mutta pentujen ollessa äärimmäisessä vireystilan huipentumassa, antaa niiden mielummin ottaa pystybaari huikat. Sellaisessa puoliunessa olevat pupsit saavat nauttia emon läheisyydestä enemmän.
Nämä pennut ovat _superahneita_. Siis uskomattoman, en muista koskaan nähneeni yhtä ahneita pentuja. Hyvin ovat ehdollistuneet ruokakupin kolinaan ja kutsumiseen. Helppo houkutella aitaukseen ;)

Ja ne painot
Pupu 2,9kg
Tipu 2,8kg
Noita 2,7kg

Vertailuksi V-pentujen painot samanikäisinä

Vip 3,4kg
Pyry  3,2kg
Voltti 2,8kg
Pirkko  3,1kg 


1 kommentti:

  1. Cremlinsejä :D (En ole ihan varma oikeinkirjoituksesta...) Tasakokoisia ovat, vaikka silmämääräisesti näyttää roiselta.

    VastaaPoista