lauantai 18. toukokuuta 2013

Noita-Di kotiutui


Törkeästi varastettu kuva Katilta. Di läksi synnyinkodistaan ja kotiutui välittömästi omaan kotiinsa. Vain hienoja uutisia kuului illan mittaan siltä saralta!
Nyyh ja riemua hienosta perheestä!

1 kommentti:

  1. Di on tosiaan kotiutunut hienosti, leikkii, nukkuu, syö hyvin ja liikkuu reippaasti, vähän on tänään ollut masu löysänä, voi johtua kurvikkaasta Porkkalantiestä ja muuton tuoamsta stressistä, seurataan..

    Duffy on ollut reipas kaveri, Demiä vähän ällöttää koko pentu, mutta sehän on maailman poliisi muutenkin ja senkin päälle Di uskaltaa ulkona hyppiä.

    Tänään jo opeteltiin EI.tä, kun pistin kesäkukkia ruukkuihin ja Di halusi välttämättä syödä kanankakkaa, muutaman kerran jälkeen uskoi :)
    Tuosta Saijan mainitesemasta uhkarohkeudesta, niin huh huh, tuo on pudonnut ja kaatunut jo monta kertaa, milloin mistäkin.
    Eka yö meni hyvin ja tosiaan ällistyttää tuo nopea sopeutumiskyky, kai se liittyy eläinten eloonjäämisviettiin.
    Kohta meille tulee perhettä kyläillemään ja hulluvilli taitaa taas alkaa, sitä kyllä riittää ja tuo on muuten kova puremaan, ihan mitä vaan :D
    Mä voiisin jaaritella siitä vaikka mitä, mutta antaas olla, terkut vaan pentuesisaruksille ja taas kiitos kasvattajalle ihanasta Distä.
    Kuvia saa napisia käyttöön.

    VastaaPoista