tiistai 7. toukokuuta 2013

kuulumisia

Minun piti mennä eilen iltapäivällä takaisin töihin, mutta en vaan malttanut pentujen takia. Kun ei ollut ihan pakko...
Pentujen kanssa touhutessa menee aika ihan huomaamatta. Ne ovat aktiivia jo hurjan paljon enemmän kuin ihan hetki sitten. Aitauksessa menee oikeastaa melkein vain yöt tai kun kukaan ihminen ei ole kotona. Ikäväkyllä pennut ovat keksineet alkaa laulukuoro harjoituksen aamuyöllä. Siihen auttaa Viuhkan käskeminen aitaukseen, vapaaehtoisesti se ei sinne enää mene eikä jää.
Toisaaltaan imettää kyllä muualla pentuja ihan hyvin vielä, kaipa pääsee karkuun hampaita paremmin kuin aitauksessa.
Pennut viihtyvät ulkonakin hyvin nyt kun on ollut hyvät ilmat.

Reippaan oloisia ovat kaikki. Vieras koirakin kävi meillä, pentu oikeastaan, 4-kuinen. Hienosti senkin kanssa leikkivät.
Ruuti on kovasti ominut pentuja, Linda oli yllättänyt sen jopa imettämästä! Maitoa ei kyllä onneksi tule. Mutta leikittää kovasti ja tykkää nukkua pentujen kanssa aitauksessa.
Viuhkan kanssa Ruutilla tulikin eilen sanomista, ärräpäät lenteli :/

Olen koittanut löytää pennuista selviä luonne eroja, mutta ihan kauheasti ei löydy. Oisko Pupu, tai siis Rei, hiukan vakavampi kuin nämä kaksi muuta? Vai onko se juttu sen ilme? Se on vähän sellainen omien polkujen kulkija, joka kuitenkin rakastaa kaikkia ihan hurjan isolla sydämellä. Leikkii ja taistelee hyvin, välillä käy pölläyttämässä siskoja.
Tipu, eli Whoopy, on iloinen. Todella iloinen ja humputtelija. Uskaltaa mennä häntä pystyssä mihin vaan, mutta toisaaltaan haluaa olla paljon hellittävänä. Leikkii oikein hyvin, ei tunnu välittävän mistään äänistä tms.  Se on niin söötti, eniten sellainen "perinteinen" bordercollie.
Noita, eli Di, poikkeaa nahkana muista ulkonäöllisesti ja vaikuttaa sporttisimmelta sen takia. Se tulee ihmiselle ihan tuhatta ja sataa aina kutsuttaessa. Pussaa ja puree. Leikkii ja menee.
Edelleenkään en osaisi valita omaa, mutta toisaaltaan olen ehkä tietoisesti vältellyt sitä :o)

Nimiä, virallisia, pennuilla ei ole vieläkään. Ompas tämä nyt tälläkin kertaa hankalaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti