tiistai 16. huhtikuuta 2013

18.vrk

Nolo tunnustus, nukun edelleen lattialla pentujen kanssa samassa huoneessa. Tällä viikolla ehkä jo raaskin luopua tästä pentujen muuttaessa olkkariin ja meidän siis pikkumakkariin.
Mutta oikeastaan en ole ihan varma tästä... Noita herätti minut kaksi kertaa viime yönä kömmittyään yli laidan ja tuli nuuhkuttelemaan siihen korvan juureen. Aivan liian söpöä.
Kaikki ovat keksineet vimmatun nuolemisen taidon. Ja leikeissään ne alkavat painia ja möristä ja haukahdella kaikki, ei vain Tipu ;o)

Eilen pääsivät olkkariin hetkeksi iltapäiväkerhoon. Eipä siinä paljoa vielä liikuskeltu, huikkasivat maidot kävelevästä pystybaarista ja nukahtivat keskelle lattiaa.
Tosin sääli kun ei ollut kameraa käsissä juuri silloin kuin olisi pitänyt. Kissan ja Tipun ensikohtaaminen oli aika sööttiä. Molemmat nuolaisivat yhtäaikaa toisiaan nenään. Ilmeisesti kissan karkea kieli ei ollut ihan odotettu.

Viuhka varastaa pentujen lelut :/ Vie ne heti omaan talteen, tylsä mamma. Tosin ei noi taida vielä paljoa leikkiä, mutta silti. Kyllähän hampaiden alkuja jo kokeillaan vähän siihen sun tähän.

Lisäyksenä pieni pätkä Tipun ja Noidan aamutoimista isosiskon valvovan silmän alla. Pupu taisi olla ottamassa huikkaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti