maanantai 15. huhtikuuta 2013

söpösiä

Pennut kehittyvät silmissä. Kaikki vaikuttavat aika lunkeilta ja tykkäävät sylittelystä.
On sieltä ensimmäiset murrauksetkin tulleet ja ikenillä kokeillaan purra sormeen. Samoin jo osaavat nuolla.
Tipu on ehkä porukan äänekkäin. Kun on nälkä, niin huudetaan. Kun ei tule maitoa tarpeeksi nopeasti, vingutaan. Se taitaa olla se haukahtelijakin. Toisaaltaan se on ehkä mussuisin sylissä ja nuolee innokkaana nenää. Ihana nassu sillä on.
Noita on melko huomaamaton melkeimpä. Se on tyytyväisenä sylissä, ei paljoa huutele, tuntuu elämään tyytyväiseltä. Ne kyllä nyhjäävät paljon Tipun kanssa kylki kyljessä.
Pupu on rauhallisen oloinen, oman tien kulkija. Nukkuu usein erillään siskoistaan. Liikkuu eniten lattialla, en hätkähdä vaikka jalat lähtevät alta liukkaalla pinnalla tai joutuu erilleen muista. Istuu tanakasti ja katselee. Tai ainakin niin luulen :o)
Ne taitavat jo kuullakin jotain. Kaikkien päät kääntyy kun ovi käy.

Otin pennut eteiseen hetkeksi. Viuhka antoi Voltin puuhailla ympärillä ilman mitään ongelmaa ja Maliinakin kävi haistelemassa pentuja. Ehkä tällä viikolla saavat muuttaa olkkariin.

Eilen kävi jo vieraatkit palluttelemassa pentuja. Eipä näyttäneet pahaksi pistävän.

2 kommenttia:

  1. oi <3 mukavaa, että jaksat päivittää ahkerasti ja kertoilla havaintojasi pennuista. Lukeman perusteella tällä hetkellä tuntuisi sopivimmilta pennuilta minulle noita ja pupu.... Tämä lähinnä kerrostalossa asuvan tokoilijan näkökulmasta katsottuna ;)

    VastaaPoista
  2. Moi. Ihania ovat:) Olen samaa mieltä Susan kanssa tuosta pentuvalinnasta. Ajatus oli ihan sama :) Pianhan nähdään loppuviikosta nuo pentuset livenä..voihan ajatus silloin viellä muuttuakkin?

    VastaaPoista