maanantai 1. huhtikuuta 2013

etanakisat

Penskat ryömivät pitkin petiä niin että ihmetyttää. Pari kertaa Noita on jo kiivennyt matalammasta kohdasta laidankin yli lattialle... Täytyy tänään teipata siihen kiinni joku koroke.
Niillä alkaa takajalka vipattaa kun rapsuttaa kyljestä :D Mikähän luonnon oma juttu tämä refleksi on? Pupu kellahti eilen selälleen kun sitä rapsutteli. Se on kyllä ihan kuin eri pentueesta väreineen ja malleineen, saas nähdä tasoittuuko ulkonäkö kunhan kasvavat.
Hidasta sukua nämä pienokaiset eivät ole. Eilenkin siitä todisteena siskopuoli Voltti eteni agilityssa hyppiksellä tuulen vauhdilla ja isä Rhy vain askeleen hitaammin. Tulevat omistajat voivat alkaa nyt jo kohottamaan juoksukuntoaan.

Viuhka voi edelleen mainiosti ja edelleen on täydellinen emo.


Nämä painot ovat aikalailla noin painoja kun ei ne penteleet pysy paikoillaan punnittaessa! Mutta kasvavat. Paljon.
Itseasiassa hyvin samaan tahtiin, ehkä jopa aavistuksen hitaammin, kuin edelliset. Pupu menee aikalailla samoissa lukemissa kuin Voltti meni, ehkä on jopa pienempi hiukan. Eli ei nämä painot merkitse aikuiskokoon yhtään mitään.

3 vrk
Pupu 565g (+ 53g)
Tipu 495g (+ 60g)
Noita 516g (+60g)

1 kommentti:

  1. No,nyt kuullostaa tuo noita ihan meijän Salamalta. Salamakin ei pysynyt pentulaatikkossa yhtään pitempään:)Kun silmät aukesi tuli kaikista esteistä
    yli ja siellähän se keittiössä jo istuikin !!!Ihanan virkeitä pentusia. Laitappa tulemaan kohta jo videon pätkää:)

    VastaaPoista