sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Painot yms.

Punnitsin pennut vielä eilen illalla. Aika tasaisita ja melko samalla tavalla kuin edelliset. Esim. Voltti oli samanikäisenä 2285g. Vaikka Tipu ja Pupu näyttää kovinkin pyöreiltä, etenkin Pupu ;o) Susania lainatakseni lypsyjakkaralta. Little Step's Milking Stool? Pitäskö vaihtaakin teemaksi nimet :oD
Pupu 2450g
Tipu 2200g
Noita 2190g

Melko reippaasti vallattu olkkari, keittiö ja eteinen. Pupu löytyi aamulla vaatehuoneen uumenista. Ulkoilukin aamulla alkoi jo muistuttaa ihan ulkoilua. Hetken vain, oli niin kylmä.
Pennut alkavat jo leikkiä leluillakin, jopa laittamaan hiukan hanttiin ja tapporavistamaan. Vieraista tykätään. Ruoka menee vauhdilla, on se mitä vaan.
Saavat nyt 3 ateriaa. 2xRC medium Starteria liotettuna ja 1xraakaa vaihdellen lihoja. Nyt tosin vasta ollut kalkkunaa, kanamixiä, sika-nautaa ja naudanmahaa. Mutta kaikki on kelvannut ja mahat kestävät. Lisäilen 4. ateriaksi Canagania ensi viikolla.
Kamalia ne ovat jo sotkemaan!

Karvanlaatuja kahdella arvailen...

Pyry ja Pirkko n. 4-5 viikkoisena (lk & pk). Enempi edelleen kallistun Pupun ja Tipun kohdalla pyrymäiseen turkkiin eli paksumpaa ja pehmeämpää kuin esim. Voltilla ja Noidalla. Mutta lyhyt kuitenkin, enempi sellainen Viuhkan turkki.



4 kommenttia:

  1. Voi Pyry näyttää niin isolta palleroiselta. Tulihan siitä iso, muttei palleroista. Ja turkki näyttää edelleenkin lähimain tuollaiselta.

    VastaaPoista
  2. Yksi ääni ehdottomasti nimelle Little Step's Milking Stool! Mikä olisikaan parempi nimi koiralle joka on väriltään lehmän kirjava, muodoltaan kuin lypsyjakkara ja omistaja maitotilallinen ;)

    VastaaPoista
  3. Jee, samaa mietä ,mutta missä se Pupun kuva on ,kun oli vain kaksi????Pupun kuvaa vaaditaan nähtäväksi. Terkuin Lypsytilallinen :)

    VastaaPoista
  4. Nou kuvat on edellisen pentueen "karvallisista" ihan vaan vertailuksi, ei Tipu ja Noita :)
    Laitetaan kuvia kohta!

    VastaaPoista